Mörka ringar och håligheter under ögonen är de främsta orsakerna till en trött och gammal look. De uppstår när huden och fettet bakom ögonen förlorar kollagen och volym. Vi brukar vanligtvis tillskriva dessa förändringar till tidens gång eller vår genetiska sammansättning.

Concealers är en populär quick fix för många som vill dölja de oattraktiva effekterna av tillstånd. Men tekniska framsteg inom kosmetikaindustrin har lett till mer permanenta permanentare resultat. En sådan behandling är att få fyllnadsinjektioner under ögonen.

Fyllmedel för håligheter under ögonen: hur fungerar de fungerar?

Injektioner av Filler under ögonen pris, ofta känt som Dermapen behandling pris, är görs till området. De aktiva ingredienserna i fillers ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket gör att huden fylls upp och ser yngre ut.

Olika dermal fyllmedel har olika aktiva kärnämnen. De vanligaste aktiva aktiva ingredienserna i Dermapen behandling pris är hyaluronsyra, poly-L-mjölksyra och kalciumhydroxylapatit.

Hyaluronsyra

Hyaluronsyra är det mest använda dermal fyllmedel för de nedre ögonlocken. Dermal fyllmedel tillverkade av hyaluronsyra (HA) orsakar sällan allvarliga biverkningar som knölar och allergiska reaktioner. eftersom HA är ett material som våra kroppar producerar naturligt. Berömda märken av HA-dermal fyllmedel är bl.a. Juvéderm och Restylane.

Den främsta fördelen med HA dermal fyllmedel jämfört med alternativ är att de kan lösas upp. av hyaluronidas, ett naturligt förekommande enzym. Det är användbart när patienten är missnöjd med resultaten.

Kalciumhydroxyapatit

Kalciumhydroxylapatit, ett konstgjort material, ökar dramatiskt kollagenbildningen, minskar rynkor och återfuktar huden. Det används sällan runt ögonen på grund av risken för knölbildning och pigmenteringsproblem.

Denna typ av filler används ofta för att korrigera nasolabialveck. När det gäller kalcium hydroxylapatit Filler under ögonen pris, är Radiesse suverän.

Poly(mjölksyra)

Poly-l-mjölksyra, ett syntetiskt fyllmedel, kan fungera som ett potentiellt substitut för kollagen om nödvändigt. Även om effekterna inte börjar verka lika snabbt som med vissa andra fyllmedel, när de väl börjar verka. de håller i sig mycket längre.

Fyllmedel av poly-l-mjölksyra används ofta för att jämna ut linjer runt munnen, näsan, och hakan. Poly-L-mjölksyrafyllare, inklusive Sculptra, är bland de mest populära i hela världen.

Fettöverföring Om en patient behöver ersätta stora volymer precis under ögonen kan en fettöverföring användas. kan vara ett bättre alternativ än fyllmedel under ögonen pris. Patientens fett hämtas från ett annat kroppsområde och injiceras i problemområdet.

En fettöverföring kan hålla längre än andra ingrepp – ibland upp till tre år. Detta är mer invasivt än dermal fyllmedel eftersom det börjar med fettsugning, vilket innebär avlägsnande av fett från en annan del av kroppen.

Fördelarna med fyllmedel för ögonen

Fyllmedel under ögonen hjälper kollagen och elasticitet, vilket gör att du verkar yngre.

Följande är några potentiella fördelar med dermal fillerbehandling:
● Hålorna under ögonen har fyllts ut igen.
● Ökad ljusstyrka runt ögonområdet, Mindre fina rynkor och mörka ringar.
● avskalat utseende.
● intrycket av att vara yngre.
● Omedelbara och långvariga effekter (upp till 18 månader).
● Det är viktigt att avgöra om det är pigmenteringsproblem som är orsaken till de mörka cirklar och håligheter under ögonen. När det gäller hyperpigmentering kan dermal fyllmedel inte fungera. Rådgör med din läkare för att fastställa den grundläggande orsaken till din tröttsamma hud kring ögonen.

Subkutan förstärkning med fyllmedel

Samråd med en betrodd medicinsk specialist är nästa steg i valet av en under-ögon- behandling. De kommer att undersöka din sjukdomshistoria, ditt område under ögonen och dina mål med diagnostisera problemet.

Din läkare kan säga till dig att sluta använda blodförtunnande läkemedel en vecka eller två före operationen.

Behandlingen injicerar en eller två sprutor fyllmedel under ögonen pris i orbicularis oculi. muskeln under ögonen. Läkaren kan använda några korta nålar eller en längre kanyl som kräver en enda spruta.

Mellan 10 och 15 minuter behövs för processen. Om din smärttolerans är dålig kan din Läkaren kan använda ett lokalt bedövningsmedel för att behandla området. Detta lägger till en extra halvtimme timme till den totala tiden som krävs.